TIMEBESKRIVELSER

SENIOR 60+

Her møtes vi for å svette til fengende musikk og gode rytmer. Vi tar for oss hele kroppen,- vi er innom forskjellige deler i form av: "puls", "styrke" og avslutter timen med en "egen-massasje/triggerpunkt." Etter timen koser vi oss med en hyggelig prat og en god kopp kaffe. Velkommen skal du være.


INDOOR WALKING

Indoor Walking passer for alle, inkludert dem med rehabiliteringsbehov, vektproblemer, seniorer og toppidrettsutøvere.

Hvorfor? Treningsformen er en sikker metode med lav belastningsrisiko hvor hele kroppen trenes. Skal gi høyere forbrenning og bedre oksygenopptak. Hvordan? I sal med instruktør. Man står på et apparat som kan betegnes som en kombinasjon av sykkel og tredemølle. Bevegelsene er myke og iverksetter hele kroppen, og under timen veksler man i intensitet, motstand og hastighet.


TRX

Denne timen jobber vi med core, og stabilisatormuskelatur i hele kroppen. Vi bruker TRX og 3D øvelser, altså ustabile øvelser som krever fokus og stabilitet i utførsel. En utfordring for enhver – kom og prøv.

Denne timen er tatt ut av timeplanen inntil videre.


CROSSTRIX

Denne timen passer for alle! Timen er lagt opp som en stasjonstime med ulike øvelser på hver stasjon.

Du kan få en heftig trening i de 40-45 min timen er, eller du kan legge opp til en "restitutisjonstrening" alt etter som den innsatsen du selv legger i. La dette bli fast på timeplanen din, og en ypperlig anledning til å kunne trene sammen med kjæreste, samboer/ektefelle, eller andre som du ønsker å bruke tid sammen med!


ROLIG JOGG

Dette er en lavterskel time for deg som ikke har brukt mye tid på mølla fra før, og ønsker en litt roligere økt, men likevel god økt. Økta kan brukes som oppvarming til andre timer, egen styrketrening i helsestudio, eller som en restitusjons økt.


BAKKEINTERVALL MED STYRKE

Bakkeintervaller på innendørs tredemølle. Du vil garantert kjenne at det er en effektiv treningsøkt, og en god variasjon til annen type trening – “hvorfor ikke prøve” Om finværet er med oss kan det være at timen blir flyttet ut. Dette vil isåfall være synlig på appen vår.


TRIGGERPUNKT RESTITUSJON

Triggerpunkter er små knuter som utvikles i en muskel når den er skadet eller overbelastet. Trigger Point Therapy løser opp triggerpunkter, lindrer muskel–verk og overbelastning. Trigger Point gjenoppbygger fleksibilitet i muskler, sener, ledd og brukes i treningssammenheng for styrketrening og styrker kjernemuskulaturen. Trigger point brukes også i sal/gruppetrening og Personlig Trening samt fysioterapeuter for rehabilitering og forebygging av skader. Trigger Point benyttes også av de som driver med idrettspesifik trening som løping, sykling, ski, og ulike styrke idretter etc. Timen passer for alle enten om du ønsker å bruke den som en restitusjons økt, eller i målrettet trening innenforbi din type trening.

Denne timen er tatt bort fra timeplanen inntil videre.


SIRKELTRENING

Den gode og gammeldagse sirkeltreningen er tilbake. Her jobber man på tid, rullerende på forskjellig stasjoner.

Timen passer for alle.


STRIKK OG STANG

30 min effektiv styrketrening med strikk og stang til morsom og drivende musikk. Du vil bli overrasket over hvor effektiv denne treningen er! Skadeforebyggende trening med fokus på kjernemusklatur og, - utholdenhet i musklene dine, du vil garantert få mye ut av timen. Kroppen og musklene dine vil takke deg for innsatsen.

MAN MÅ MØTE FERDIG OPPVARMET TIL TIMEN.


TABATA

Kort beskrevet vil TABATA-trening bestå av korte og svært intensive arbeidsperioder, korte pauser, og øvelser for hele kroppen. Oppbygningen likner litt på intervalltrening, der innsatsen er svært høy når det virkelig gjelder. 20 sekunder jobb, 10 sekunder pause. Dette er en rask og effektiv måte å trene på. Timen er funksjonell og passer for absolutt alle.


KICK FIT

Dette er en morsom time hvor alle kan delta og få stort utbytte av. Her jobber vi med egen kroppsvekt, bruker vekter, hantler, kettlebells, tau, hoppekasser, strikk osv. Om været er bra kan det hende treningen foregår utendørs. Vi jobber på tid!


MOBILITY

Går du jevnlig på denne timen vil du merke at du blir mer mobil og mykere i kroppen. Vi vektlegger gode tøyeøvelser og gode mobilitets øvelser – kanskje du kan få noen tips på hva du også kan gjøre hjemme for å opprettholde den gode følelsen du har når du går fra timen? Fin time alene, eller som "cool down" etter f.eks Indoor Walking, styrketrening eller CrossFit.


CROSSFIT WOD - Level 1, Level 2, Level 3

Level 1: Crossfit wod med mer teknisk tilnærming og mindre bruk av erger.

Level 2: Følger boxens programmering.

Level 3: Økter uten direkte instruksjon, for de som behersker /ønsker å beherske alle ferdighetene innenforbi CF, og har lyst til å konkurrere.

WOD: «Workout Of the Day» - betyr "Dagens trening."

En WOD varer i 60minurrwe og inneholder felles oppvarming, bevegelighet, teknikk, styrke, kondisjon og uttøyning.

Man blir veiledet av instruktør gjennom hele timen.

WOD varierer fra dag til dag. Man vet aldri på forhånd hva man skal trene, før man møter opp og sjekker tavla, som er plassert i CrossFit-området. Alt av øvelser som blir skrevet på tavla kan bli skalert ned til hvert enkelt nivå. På tavla står det fler alternativer til hver øvelse. For å ta ett eksempel: "Box jump," som betyr å hoppe opp på en boks, for så å hoppe ned igjen, kan bli skalert ned til en "step up." Istedenfor å hoppe, steger man altså både opp, og ned. Det er et begrenset antall plasser på gruppen for å sikre at deltagerne får god oppfølging. Instruktøren er til enhver tid behjelpelig med å skalere, veilede og motivere underveis.

Er du helt fersk kan vi anbefale og gå på CrossFit Basic i starten. En tilpasset utgave av CrossFit WOD.

For å være med på CrossFit WOD(Level 1, Level2 og Level 3) må man ha vært igjennom introkurs .

Les mer om CrossFit her.


CROSSFIT BASIC / TEENS

CrossFit Basic passer for deg som er 13år eller eldre. Gjennom CrossFit får man bedre utholdenhet, styrke, fleksibilitet, kraft, hurtighet, koordinasjon, smidighet, balanse og nøyaktighet. Målet er å lære nye ting, utfordre seg selv, ha det gøy og oppnå mestringsfølelse. CrossFit Basic er en tilpasset utgave av CrossFit WOD.

For å være med på CrossFit Basic må man være 13 år eller eldre, og ha vært igjennom introkurs .

Les mer om CrossFit WOD her.

Les mer om CrossFit her.


ERG CARDIO

Timene varer i 45 min, og den er en ren cardiotime, hvor man bruker skierg, romaskin, og sykkel. Timen er med elementer fra CrossFit, og man trenger ikke CrossFit introkurs for å delta på denne timen.


CROSSWALK

Dette er en virkelig god start på dagen! Herlig kombinasjon av indoor, samt styrke og teknikk. Effektiv morgenøkt.

Med elementer fra CrossFit. Man trenger ikke CrossFit introkurs for å melde seg på denne timen.


GYMNASTICS

Vi jobber med progresjoner, rytme, timing, mobilitet og styrke for å mestre øvelser som: pullups i alle varianter, toes to bar og hspu. Vi er også innom handstandwalk og muscle up i bar/ring.

Passer for deg som ønsker å lære noe nytt, eller bare ønsker litt ekstra fokus på å finpusse gymnastikken din.

Timen er tatt bort fra timeplan inntil videre.


SKILLS - TEKNIKK

Bolker med diverse og avanserte øvelser (aka "goats") som er mye brukt i treningsformen CrossFit. Her legger instruktøren til rette progresjoner fra uke til uke. Hver økt avsluttes med en metcon (Metabolic Conditioning) hvor man får opp pulsen og svettet litt.


DOUBLE UNDER/HOPPETAU

Klarer du å svinge hoppetauet to ganger rundt i ett hopp?? Denne timen har med mål om å lære dette! Du må regne med å bli litt frustrert over å ikke oppleve mestring med en gang, men så er det sååå moro når du knekker koden og får det til!!! «Double Unders» er veldig god kondisjonstrening hvor man får puls, trent leggmuskler og blir svett! «Double Unders» kan brukes som oppvarming, hovedøkt og/eller som del av en økt! Trenger du en ny utfordring, er dette timen for deg! Vel møtt

Timen er tatt bort fra timeplan inntil videre.


SLAMBALL

Dette er en time med god blanding av høy puls og styrke øvelser hvor man trener hele kroppen. Vi jobber med SLAMBALL gjennom hele timen. Man kan velge vekt på ballen og styre timen litt selv for hvor man ønsker å legge lista. Timen passer for alle nivå, - om man er godt trent eller om man har et ønske om å bli godt trent! Etter denne timen, som er på lørdager, kan man ta helgen med god samvittighet! Kom å prøv.

Timen står ikke fast på timeplan, men kommer opp med ujevne mellomrom.


RO- STYRKE

"Ro"-lig styrke er en time som passer for alle. Kombinerer trening med romaskin og enkle styrkeøvelser som varierer over tid. Timen er lagt opp slik at hver enkelt kan trene utifra sitt nivå, enten man er utrent eller veltrent. Her skal vi trene og ha det gøy sammen.


CORE - STYRKE

Timen er tatt bort fra timeplan inntil videre


KETTLEBELL

Vi har flere timer i uken hvor vi bruker kettlebell som utgpkt i timen. Vi har ren kettelbell time, og kettelbell tabata time, samt to timer i uken med ren tabata time.


RO TIME

I denne timen ror vi sammen i 30 min - timen og opplegget kan variere litt fra gang til gang. Fin musikk og fin start på dagen - de sier man bruker 80% av musklene i kroppen når man ror, og smiler du mens du ror bruker du 100% av kroppen, altså en god start.

KICKTRENING

Om du ønsker å vite mer, send oss gjerne en melding

Skriv til oss