PERSONLIGE TRENERE

Våre Ptèr er der for deg og DINE mål! Ta kontakt for en start og veiledningssamtale, hvor fokus er DINE ønsker, og DINE mål! Prisene varierer fra 750,- til 850,- pr time,- ønsker du pakketilbud,- ta kontakt med en av våre engasjerte Ptèr for GODE priser! Ønsker du å trene sammen med din kjæreste, venn, venninne, far, eller mor,- så har de også GODE DUO priser :) God trening:)

Sergej Leininger
Email: Sergej.Leininger@live.no
Tlf: 47830764

Sergej Leininger, 26 år, med en lidenskap for å veilede mine klienter til å utvikle seg til den absolutt beste utgaven av seg selv og aldri slutte å forbedre seg. Startet med Online Coaching og Personlig trening i en alder av 18 år. Min drøm og mitt mål er å jobbe med dette på fulltid for resten av mitt liv.Da jeg var 15 år gammel tok jeg et bevisst valg om å gå ned i vekt og det var da min reise startet. Jeg leste og trente hver eneste dag for å finne ut av hva som fungerte best for meg. Etter mye testing og hardt arbeid kom jeg endelig i mål og jeg følte meg fantastisk. Jeg fant min lidenskap, styrketrening, ernæring og mennesket. Hvordan alt henger sammen og hva man kan gjøre både stort og smått for å optimalisere sitt liv og sin kropp & helse. Mine sterkeste sider i faget er vektnedgang/fett-tap, muskelvekst og optimalisering av livsstil for bedre livskvalitet og helse. Jeg brenner for å kunne hjelpe andre å lykkes. Mine 100+ klienter iløpet av årene består av "vanlige kvinnen/mannen i gata" til topp Thai-boxing atleter, MMA, kroppsbyggere/fitness atleter, crossfit utøvere og motorsport utøvere. Jeg tilpasser og skreddersyr mine planer til hver enkelt individ slik at progresjonen blir sunn og optimal. Har drevet med styrketrening/kroppsbygging i 11 år samt Karate kyokushinkai og kickboxing i 4 år og motocross siden jeg var 11 år gammel. Mitt mål er å skape et sterkere og sunnere samfunn.Morten Halvorsen
E-mail: morten@mhalvorsen.com
Telefon: 93454058

Trenger du motivasjon til å komme i gang med treningen? Har du en drøm du ønsker å oppnå? Morten er en positiv og engasjert treningsveileder som vil hjelpe deg med dette! Han har flere års erfaring innen kropp og styrketrening. Morten har en unik kunnskap innen vektreduksjon, siden han selv har gått ned over 30 kg gjennom målrettet trening og kosthold.
«Når du trener med meg får du en tøff, men morsom økt, hvor fokuset er på mestring og treningsglede! Sammen kan vi jobbe effektivt med å nå dine mål, enten det er å gå ned de ekstra kiloene, makse i styrkeløft, eller å bli den beste versjonen av deg selv!»

Erfaring:
Tidligere Konkurranseutøver Strongmann.
Tidligere trener for strongmann eliteutøvere (gull EM og WM)
Har spilt håndball og vært trener.

Fokus:
Vektøkning
Vektreduksjon
Muskelvekst
Styrke trening og funksjonell styrke


PRISLISTE OG PAKKER

5 PT timer = 3.000,- kr

 • Treningsprogram
 • Veiing, fettprosent måling etter ønske
 • Kostholdsveiledning


10 PT timer = 5.000,- kr

 • Treningsprogram
 • Veiing, fettprosent måling etter ønske
 • Kostholdsveiledning
 • 3 oppfølginger


20 PT timer = 9.600,- kr

 • Treningsprogram
 • Veiing, fettprosent måling etter ønske
 • Kostholdsveiledning
 • 4 oppfølging

Tore Henriksen

Email: tore@naturligsterk.no

tlf: 458 44848

Som pt og coach har jeg spesialisert meg innen styrke.

Styrketrening er min største lidenskap, og det å se mine herlige klienter lykkes i livet og se alle fordelene med smart styrketrening gjør dette til verdens beste jobb!Mitt mål er å hjelpe dere alle å bli sterkere enn dere kanskje trodde var mulig og innse det utrolige potensialet dere har både i og utenfor treningssenteret.Jeg er en rolig og avbalansert person som kan virke stille, men Ikke vær redd for å ta kontakt om du lurer på noe.

jeg er bare glad for å prate og prates det styrketrening så prater jeg plutselig som en papegøye😅Helene Engene

Email: heleneengene@outlook.com

Tlf:95 18 24 77

Hun er sertifisert personlig trener og kostholdsveileder gjennom akademiet for personlig trening.

Hun er også utdannet vernepleier og finner mye glede i det å bli kjent med nye mennesker og hjelpe andre.

Hun har de siste årene fått en stadig økende interesse for trening og kosthold, og hvordan dette påvirker oss både fysisk og mentalt. Hun har holdt på med styrketrening i 4 år.

Dette skriver hun selv:

¨Jeg ønsker å hjelpe deg med å nå dine mål og formidle at trening er noe alle kan få til og oppleve mestring av. Jeg tilbyr individuelt tilpassede PT timer, treningsprogram, samt kostholdsråd og veiledning om det er ønskelig.

Sammen kan vi finne frem til de løsningene som passer for akkurat deg.

Om du vil vite mer om meg, eller har spørsmål rundt personlig trening og hva jeg kan hjelpe deg med vil jeg gjerne høre fra deg. Du kan også kontakte meg på Instagram, og FacebookKICKTRENING

Om du ønsker å vite mer, send oss gjerne en melding

Skriv til oss