prisøkning 2021 - fremdeles billigst og best

I januar 2021 foretar vi en prisøkning på medlemskap: «AvtaleGiro ordinær,» «Avtalegiro uten binding» og «Familiemedlemskap.»


De nye prisene vil gjelde fra og med Januar 2021 og lyder slik:
Avtalegiro ordinær: 379,-
Avtalegiro uten binding: 419,-
Familiemedlemskap: 250,-


SPØRSMÅL OG SVAR
1. Jeg er medlem på Kick nå, hva skjer med mitt medlemskap?
Som eksisterende medlem, hvor bindingstiden har gått ut vil prisen din øke i Januar 2021. Men, for å utsette prisøkning på ditt medlemskap kan du nå velge å binde deg for 12 nye måneder med samme pris som du betaler i dag.

2. Jeg er medlem og har binding, hva skjer med mitt medlemskap?
Har du allerede bindingstid på ditt medlemskap vil ikke prisen øke før etter 12 mnd. har gått. Du kan fremdeles tegne en helt ny kontrakt som gjør at din månedspris ikke øker for januar 2022.

3. Jeg ønsker å bli medlem i desember, vil jeg få medlemskap til «gammel pris»?
Ja. Til alle som tegner 12mnd medlemskap i desember, uansett om du er medlem fra før, eller blir medlem for første gang kan dere tegne medlemskap til prisene vi har pr dags dato. Prisøkning for dere som tegner ny avtale skjer først da i Januar 2022.

4. Jeg er student/honnør/pensjonist, hva skjer med mitt medlemskap?
Ingenting. Vi har valgt å ikke øke prisene for studenter, pensjonister og honnører. Dere står med samme pris som dere alltid har gjort!

------------------------------

Økte kostnader i forbindelse med smittevern, tiltak og nye rutiner, samt at vi ønsker å gi dere trygge, gode og fine trenings-opplevelser i grupper og på egentrening er det nå nødvendig med en prisøkning.

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Nettside levert av ibooking.no