Personlige trenere

Laufey Dogg Gardardottir
Telefon: 95 42 44 28
Email: laufey.dogg@gmail.com

Laufey kommer opprinnelig fra Island, men har bodd i Norge siden 2013. Hun tok sin første personlig trener utdannelse gjennom World Class i 2004, deretter gjennom Keilir Health Academy, "Personal training, strength- and conditioning." i 2008. 
Hun har god og lang erfaring med veiledning og rehabilitering av barn, unge og voksne. Laufey er et herlig vesen med et brennende engasjement for velfungerende psyskisk og fysisk helse. I tilegg til å ta oppdrag som personlig trener og veileder er hun også gruppetime-instruktør på timer som Mobility, CrossFit og Kick Fit. Hun har også konkurrert i forskjellige grener som triathlon, halvmaraton, bootcamp, fitness og CrossFit.


Johannes Korneliussen

Født: 1997
Telefon: 95497095
E-mail: johs97@hotmail.com
Hjemmeside: www.herculestrening.no

Johannes er vårt nyeste tilskudd som trener her på Kick Strømsbu. Som personlig trener lar han ingenting gå til tilfeldighetene, og er svært profesjonell når det kommer til yrket sitt. Johannes er nylig ferdigutdannet personlig trener ved Akademiet for Personlig Trening, og besitter mye og god faglig kunnskap. Her på Kick ønsker han å opparbeide seg erfaring frem til han flytter for å studere fysioterapi i Januar. En personlig trener som ser mennesket i deg, er faglig sterk når det kommer til fettreduksjon, muskelvekst, styrkeøkning og har et øye for detaljer,Hassan Al-gazzi
Født: 1987
Sivilstatus: Gift med Janne
E-mail: hassiboy_87@hotmail.com

Hassan er utdannet personlig trener og mekaniker, og han jobber til daglig i barnevernet som miljøarbeider. Han har drevet med styrketrening siden 2003, og har konkurrert i fitness og kroppsbygging siden 2013. Han ble kåret til Norgesmester på første forsøk, høsten 2013. Av tidligere idretter kan nevnes håndball, fotball, kickboksing og friidrett. Hassan tok sin sertifisering som personlig trener gjennom AFPT i 2013/2014. Han har imidlertid drevet med selvstudie på trening og kosthold i flere år. Han har spesialisert seg i å sette opp treningsprogram og kostholdplan for vektøkning/muskelbygging. I tillegg har han god erfaring med kost og trening for vektreduksjon. Hassan har også interesse og erfaring med trening for rehabilitering og skadeforebygging. Han er godkjent IFBB dommer og godkjent IFBB coach.
Meritter:
2013 - 1 Plass NM Bodybuilding
2014 - 1 Plass + Overall winner NM Classic Bodybuilding
2014 - 4 Plass Nordic championship Classic BodybuildingMorten Halvorsen
Født:
E-mail: morten@mhalvorsen.com
Telefon: 93454058

Trenger du motivasjon til å komme i gang med treningen? Har du en drøm du ønsker å oppnå? Morten er en positiv og engasjert trenings veileder som vil hjelpe deg med dette! Han har flere års erfaring innen kropp og styrketrening. Morten har en unik kunnskap innen vektreduksjon, siden han selv har gått ned over 30 kg gjennom målrettet trening og kosthold.
«Når du trener med meg får du en tøff, men morsom økt, hvor fokuset er på mestring og treningsglede! Sammen kan vi jobbe effektivt med å nå dine mål, enten det er å gå ned de ekstra kiloene, makse i styrkeløft, eller å bli den beste versjonen av deg selv!»

Erfaring:
Tidligere Konkurranseutøver Strongmann.
Tidligere trener for strongmann eliteutøvere (gull EM og WM)
Har spilt håndball og vært trener.

Fokus:
Vektøkning
Vektreduksjon
Muskelvekst
Styrke trening og funksjonell styrke

 

PRISLISTE OG PAKKER

5 Pt timer = 2.700 kr - 540 per time (10%)

 • Treningsprogram

 • Veiing, fettprosent måling etter ønske

 • Kostholdsveiledning

10 Pt timer = 5000kr - 500 per time (16,5%)

 • Treningsprogram

 • Veiing, fettprosent måling etter ønske

 • Kostholdsveiledning

 • 3 oppfølginger

20 Pt timer = 9.600 kr - 480 per time (20%)

 • Treningsprogram

 • Veiing, fettprosent måling etter ønske

 • Kostholdsveiledning

 • 4 oppfølginger

 

DUO PT PAKKE TILBUD:

1 PT - Duo  = 450 kr.  per pers.

5 PT - Duo  = 405 kr.  per pers.

10PT - Duo = 375 kr.  per pers.

OBS!

 • 5 klipp gir ca. 10% rabatt på timepris

 • 10 klipp gir ca. 16,5% rabatt på timepris

 • 20 klipp gir ca. 20% rabatt på timepris

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Nettside levert av ibooking.no