Personlige trenere


Laufey Gardarsdottir
Telefon nr: 95 42 44 28
Email: laufey.dogg@gmail.com

Laufey kommer fra Island og har bodd i Norge i flere år. Hun har jobbet i mange år med unge og voksne mennesker med psykiske og fysiske problemer. Har jobbet på treningssenter i mange år på Island som kontroller, rådgiver og veileder med kosthold og treningsprogrammer. Har også vært instruktør i forskjellige saltimer. Laufey har deltatt på både triathlon, halvmaraton, bootcamp, fitness og crossfit konkurranser. Hun har løpetimer og andre saltimer som KickFit og gruppetimer som IntroKurs og Ukens Øvelse. Laufey har flere års erfaring som personlig trener og veileder, og brukes både på Krøgenes og her på Strømsbu som PT. Hun er også veileder i Livea.

 

Hassan Al-gazzi
Født: 1987
Sivilstatus: Gift med Janne
E-mail: hassiboy_87@hotmail.com

Hassan er utdannet personlig trener og mekaniker, og han jobber til daglig som salgsleder. Han har drevet med styrketrening siden 2003, og har konkurrert i fitness og kroppsbygging siden 2013. Han ble kåret til Norgesmester på første forsøk, høsten 2013. Av tidligere idretter kan nevnes håndball, fotball, kickboksing og friidrett. Hassan tok sin sertifisering som personlig trener gjennom AFPT i 2013/2014. Han har imidlertid drevet med selvstudie på trening og kosthold i flere år. Han har spesialisert seg i å sette opp treningsprogram og kostholdplan for vektøkning/muskelbygging. I tillegg har han god erfaring med kost og trening for vektreduksjon. Hassan har også interesse og erfaring med trening for rehabilitering og skadeforebygging.

 

PRISLISTE OG PAKKER


1 Pt time= 600 kr

5 Pt timer= 2500kr

10 Pt timer= 4500kr

20 Pt timer= 8000kr

30 Pt timer= 11000kr

Treningsprogram= 500kr

Kostholdsprogram=1500kr

Treningsprogram + 1PT time = 1000kr  • Egne priser for månedlige oppfølgninger og veiing på Tanita vekt.
  • Egne priser for oppfølging i forbindelse med fitnesskonkurranser.Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Nettside levert av ibooking.no