Personlige trenere


Sergej Leininger
Email: Sergej.Leininger@live.no
Tlf: 47830764

Sergej Leininger, 26 år, med en lidenskap for å veilede mine klienter til å utvikle seg til den absolutt beste utgaven av seg selv og aldri slutte å forbedre seg. Startet med Online Coaching og Personlig trening i en alder av 18 år. Min drøm og mitt mål er å jobbe med dette på fulltid for resten av mitt liv.Da jeg var 15 år gammel tok jeg et bevisst valg om å gå ned i vekt og det var da min reise startet. Jeg leste og trente hver eneste dag for å finne ut av hva som fungerte best for meg. Etter mye testing og hardt arbeid kom jeg endelig i mål og jeg følte meg fantastisk. Jeg fant min lidenskap, styrketrening, ernæring og mennesket. Hvordan alt henger sammen og hva man kan gjøre både stort og smått for å optimalisere sitt liv og sin kropp & helse.  Mine sterkeste sider i faget er vektnedgang/fett-tap, muskelvekst og optimalisering av livsstil for bedre livskvalitet og helse. Jeg brenner for å kunne hjelpe andre å lykkes. Mine 100+ klienter iløpet av årene består av "vanlige kvinnen/mannen i gata" til topp Thai-boxing atleter, MMA, kroppsbyggere/fitness atleter, crossfit utøvere og motorsport utøvere. Jeg tilpasser og skreddersyr mine planer til hver enkelt individ slik at progresjonen blir sunn og optimal. Har drevet med styrketrening/kroppsbygging i 11 år samt Karate kyokushinkai og kickboxing i 4 år og motocross siden jeg var 11 år gammel. Mitt mål er å skape et sterkere og sunnere samfunn.Laufey Dogg Gardardottir
Email: laufey.dogg@gmail.com
Telefon: 95 42 44 28

Laufey kommer opprinnelig fra Island, men har bodd i Norge siden 2013. Hun tok sin første personlig trener utdannelse gjennom World Class i 2004, deretter gjennom Keilir Health Academy, "Personal training, strength- and conditioning." i 2008. 
Hun har god og lang erfaring med veiledning og rehabilitering av barn, unge og voksne. Laufey er et herlig vesen med et brennende engasjement for velfungerende psyskisk og fysisk helse. I tilegg til å ta oppdrag som personlig trener og veileder er hun også gruppetime-instruktør på timer som Mobility, CrossFit og Kick Fit. Hun har også konkurrert i forskjellige grener som triathlon, halvmaraton, bootcamp, fitness og CrossFit.
Morten Halvorsen
E-mail: morten@mhalvorsen.com
Telefon: 93454058

Trenger du motivasjon til å komme i gang med treningen? Har du en drøm du ønsker å oppnå? Morten er en positiv og engasjert treningsveileder som vil hjelpe deg med dette! Han har flere års erfaring innen kropp og styrketrening. Morten har en unik kunnskap innen vektreduksjon, siden han selv har gått ned over 30 kg gjennom målrettet trening og kosthold.
«Når du trener med meg får du en tøff, men morsom økt, hvor fokuset er på mestring og treningsglede! Sammen kan vi jobbe effektivt med å nå dine mål, enten det er å gå ned de ekstra kiloene, makse i styrkeløft, eller å bli den beste versjonen av deg selv!»

Erfaring:
Tidligere Konkurranseutøver Strongmann.
Tidligere trener for strongmann eliteutøvere (gull EM og WM)
Har spilt håndball og vært trener.

Fokus:
Vektøkning
Vektreduksjon
Muskelvekst
Styrke trening og funksjonell styrke

 

PRISLISTE OG PAKKER

5 PT timer = 3.000,- kr

 • Treningsprogram

 • Veiing, fettprosent måling etter ønske

 • Kostholdsveiledning

10 PT timer = 5.000,- kr

 • Treningsprogram

 • Veiing, fettprosent måling etter ønske

 • Kostholdsveiledning

 • 3 oppfølginger

20 PT timer = 9.600,- kr

 • Treningsprogram

 • Veiing, fettprosent måling etter ønske

 • Kostholdsveiledning

 • 4 oppfølginger


Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Nettside levert av ibooking.no