Ansatte

Tone
Tone
Eier/Instruktør
Har i mange år drevet med håndball og også drevet med Kickboksing både som instruktør og utøver. Tone har i de siste 8 årene danset på nationalt og internationalt nivå og vunnet flere nationale og internationale titler, med EM gull som høydepunkt. Hun har lang trener/ instruktør erfaring fra handball, kickboksing, barneidrett, samt saltimer på Kick. Hun er gruppetime-instruktør på Kick, styrke og cardio.
Tone jobber tildaglig på Sørlandet sykehus, og er medeier på Kick.


Tlf.: 99725407

Jan Aksel
Jan Aksel
Eier/Instruktør/CrossFit Level 1 Trener
Fightergruppe, CrossFit og ulike saltilbud.
Har mange års erfaring og flere Nm medaljer fra deltakelse i og med boksing, og kickboksing. Han har også deltatt endel ganger i div triatlon løp, og halvmaraton løp. Jan jobber til daglig i Arendal kommune, Ungdomsteam, og er medeier i Kick.

E-post: jan@kicktrening.no
Tlf.: 47453034

Linn Evensen
Linn Evensen
Resepsjonsleder/Instruktør/CrossFit Level 1 Trener
Linn er markedsføring-og resepsjonsansvarlig, hun har jobbet på Kick siden 2010 og har fagbrev i salgsfaget. Treningsbakgrunn: Ballett og funksjonell trening. Hun har deltatt på stevner i styrkeløft og CrossFit.

E-post: linn@kicktrening.no
Tlf.: 91244444

Maren Camilla Smith-Gahrsen
Maren Camilla Smith-Gahrsen
Instruktør
Maren har igjennom mange år vært kursholder for Grethe Roede, både aktiv kurs og kosthold kurs. Maren har Indoor Walking timer på Kick. Hun jobber til daglig på Alarmsentralen 113 og er utdannet sykepleier.
Trude Walle
Trude Walle
Instruktør
Har vært aktiv innen fotball i mange år og spilt i 1. divisjon. Trude har mange års erfaring som instruktør i ulike saltimer. Hun er utdannet sykepleier, men jobber som eiendomsmegler hos Privatmegleren.
Ellen Svendsen
Ellen Svendsen
Instruktør
Er født og oppvokst på Tromøya, altså ei ekte Tromøygeit. som alltid har likt fysisk aktivitet, og har trent på Kick siden 2009!
Ellen er utdannet sykepleier og jobber til daglig på Færvik bo-og omsorgssenter, på Tromøya såklart!
Laufey Dögg Garðarsdóttir
Laufey Dögg Garðarsdóttir
Resepsjon/Instruktør/Personlig trener
Laufey har bodd i Norge siden april 2013 og jobber til daglig på Røed bo- omsorgsenter. Hun har faste vakter i resepsjonen på Kick, og har gruppetimer som Kick Fit, Tabata og CrossFit. Laufey har deltatt på både triathlon, halvmaraton, bootcamp, fitness og crossfit konkurranser. Laufey har også fler års erfaring som personlig trener og veileder.
Frode Pedersen
Frode Pedersen
Instruktør
Har erfaring fra håndball tidligere, samt at han har danset i mange år. De siste 9 årene har han danset og konkurrert både nasjonalt og internasjonalt, og vunnet flere nasjonale og internasjonale titler, med EM gull som høydepunkt, samt bronse i VM. Frode er instruktør på Indoor Walking. Han jobber til daglig i Sparebanken Sør.
Marco Johansson
Marco Johansson
Instruktør
Han har erfaring fra svømming, og vært en ivrig treningentusiast på Kick gjennom mange år. Marco jobber på Alfa Tre Sør, en del av JA-TAK kjeden. Han er salgsansvarlig for takstoler.
Tom  Grude
Tom Grude
Instruktør/Vaktmester
I tillegg til å være instruktør er han også vår vaktmester. Vi kaller han bare for "Mr.Fix it." Tom fikser absolutt alt!
Tonje Gullesen Grude
Tonje Gullesen Grude
Instruktør
Tonje har spilt håndball i mange år, og er idag instruktør i ulike saltimer på Kick. Hun er utdannet barne og ungdomsarbeider og jobber på ett oppvekstsenter.
Jonas Lian Møyland
Jonas Lian Møyland
Renholder
Jonas er en blid og utadvendt mann som har mange interesser, alt fra musikk til renhold. Han jobber til daglig som renholder på Kick. Jonas sprer masse positiv energi, vi mener han er byens beste vaskemann!
Eddy Svenningsen
Eddy Svenningsen
Instruktør
Jon O. Rørvik
Jon O. Rørvik
Instruktør/Personlig trener
Jon var med på å starte Arendals første Crossfit box i mai 2014. Har jobbet som instruktør og daglig leder der i ca 1,5år. Deltatt på flere individuelle og team-konkurranser innenfor Crossfit. Fysisk trener for ØIF Elite håndbalherrer sesongen 2014/2015. Fysisk trener for Strømmer Glimt G/J15 håndball. Bred erfaring innen kampsport, selvforsvar og nærkampteknikker. Blant annet judi, thaiboksing og MMA. Kurs/utdannelse: Crossfit Level 1 Trainer, Crossfit Weightlifting Trainer, Kettlebell Instructor (Spartan), Kettlebell Instruktør (NIH.)
Anita Skåland
Anita Skåland
Instruktør/CrossFit Level 1 Trener
Anita er født og oppvokst på Nedenes i Arendal. Hun er utdannet barne- og ungdomsarbeider og jobber til daglig på Asdal Ressurssenter. Har drevet aktivt med håndball i mange år.
Lisa-Charlotte  Berli
Lisa-Charlotte Berli
Instruktør
Lisa-Charlotte har en bachelor i visuelle kunstfag og design. Hun har danset ballett i 14 år, ved Arendal Ballett Center, klassisk, jazz, hip hop, street, moderne, tåspiss, teater.
Morten Halvorsen
Morten Halvorsen
Morten Halvorsen.
Trenger du motivasjon til å komme i gang med treningen? Har du en drøm du ønsker å oppnå? Morten er en positiv og engasjert trenings veileder som vil hjelpe deg med dette! Han har flere års erfaring innen kropp og styrketrening. Morten har en unik kunnskap innen vektreduksjon, siden han selv har gått ned over 30 kg gjennom målrettet trening og kosthold.
«Når du trener med meg får du en tøff, men morsom økt, hvor fokuset er på mestring og treningsglede! Sammen kan vi jobbe effektivt med å nå dine mål, enten det er å gå ned de ekstra kiloene, makse i styrkeløft, eller å bli den beste versjonen av deg selv!»

Erfaring:
Tidligere Konkurranseutøver Strongmann.
Tidligere trener for strongmann eliteutøvere (gull EM og WM)
Har spilt håndball og vært trener.

Fokus:
Vektøkning
Vektreduksjon
Muskelvekst
Styrke trening og funksjonell styrke
Audun Zachariassen
Audun Zachariassen
Instruktør/Personlig trener
Audun har tidligere vært daglig leder på Arendal Kampsportsenter fra 2008-2010(Gamle Kick.) Instruktør på Maxpuls fitness senter i Trondheim, en av primus motorene i Funksjonell Trening Arendal, medeier, instruktør og pådriver på Crossfit Arendal. Deltatt på grappling konkurranser, triathlon og Crossfit konkurranser. Startet med vanlig styrketrening i ung alder. Kurs/Utdannelse: AFPT Personlig trener, Kettlebell trener IKFF, Ergoterapaut og Hr-og organisasjonsutvikling, kurs i Motiverene intervju, Crossfit Level 1 Trainer, Crossfit Weightlifting Trainer.
Johannes Korneliussen Johannes er vårt nyeste tilskudd som trener her på Kick Strømsbu. Som personlig trener lar han ingenting gå til tilfeldighetene, og er svært profesjonell når det kommer til yrket sitt.
Johannes er nylig ferdigutdannet personlig trener ved Akademiet for Personlig Trening, og besitter mye og god faglig kunnskap. Her på Kick ønsker han å opparbeide seg erfaring frem til han flytter for å studere fysioterapi i Januar.
Ønsker du en personlig trener som ser mennesket i deg, er faglig sterk når det kommer til fettreduksjon, muskelvekst, styrkeøkning og har et øye for detaljer.

E-post: johs97@hotmail.com
Tlf.: 95497095

Even  Sagedal
Even Sagedal
Vektløfting
Monica Birkeland
Monica Birkeland
Monica er instruktør i step, aerobic, spinning, styrke og yoga. Hun er utdannet barne og ungdomsarbeider, men har jobbet i treningsbransjen de siste 12 årene både som instruktør og sentermedarbeider. Monica jobber også for Aktiv på dagtid, et prosjekt drevet av Aust Agder Idrettskrets. Under utdanning som personlig trener.
Monica er lidenskapelig opptatt av trening og folkehelse.
Kvåle Reidar
Kvåle Reidar
Kurs innen trening/coaching: Aktivitets lederkurs for barneidretten, Aktivitetsleder for motorisert kjøretøy.
Kettlebell instruktør level 1 og 2 by Master Trainer Allan Fallrø.
IKFF Kettlebell level 1 instruktør med Head master trainer for IKFF Ken Blackburn.
MKS (Moderne kettlebell sport level 1 kurs) med Arseny Zhernakov.
Clubbell level 1 instruktør med Alberto Gallazzi.
Sikkerhetskurs innen pistol felt skyting GPK. Sikkerhetskurs innen dynamisk KGP (Tactical Shooting)

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Nettside levert av ibooking.no