Ansatte

Tone  Gullesen
Tone Gullesen
Eier/Instruktør
Tone har lang erfaring som instruktør innenfor håndball, kickboksing, barneidrett og gruppetimer. Hun har danset på nasjonalt og internasjonalt nivå med EM gull som høydepunkt.
Tone står bak mye av timeplanen på Kick og jobber til daglig på Sørlandet Sykehus.

E-post: tone@kicktrening.no
Tlf.: 99725407

Jan Aksel Tjønnvåg
Jan Aksel Tjønnvåg
Eier/Instruktør/CrossFit Level 1 Trener
Jan har mange års erfaring som instruktør og utøver. Han har flere NM medaljer fra kickboksing og boksing. Han har også deltatt på triatlon halvmaraton. Fortiden er han aktiv med CrossFit.
Til daglig jobber Jan i Arendal kommune som avdelingsleder for Familietjenesten.

E-post: jan@kicktrening.no
Tlf.: 47453034

Linn Evensen Resepsjonsansvarlig/Instruktør/CrossFit Level 1 Trener
Linn er resepsjonsansvarlig, hun har jobbet på Kick siden 2010 og har fagbrev i salgsfaget. Treningsbakgrunn: Ballett og funksjonell trening. Hun har deltatt på stevner i styrkeløft og CrossFit.
Kurs: CrossFit Level 1 Trainer

E-post: linn@kicktrening.no
Tlf.: 91244444

Maren Camilla Smith-Gahrsen
Maren Camilla Smith-Gahrsen
Instruktør
Maren har igjennom mange år vært kursholder for Grethe Roede, både aktiv kurs og kosthold kurs. Maren har Indoor Walking timer på Kick. Hun jobber til daglig på Alarmsentralen 113 og er utdannet sykepleier.
Trude Walle
Trude Walle
Instruktør
Har vært aktiv innen fotball i mange år og spilt i 1. divisjon. Trude har mange års erfaring som instruktør i ulike saltimer. Hun er utdannet sykepleier, men jobber som eiendomsmegler hos Privatmegleren.
Ellen Svendsen
Ellen Svendsen
Instruktør
Ellen Svendsen er en ekte Tromøygeit og har trent på Kick siden 2009.
Er vikar på Indoor, TRX og sirkeltrening.
Laufey Dögg Garðarsdóttir
Laufey Dögg Garðarsdóttir
Resepsjon/Instruktør/Personlig trener
Laufey har bodd i Norge siden april 2013 og jobber til daglig på Røed bo- omsorgsenter. Hun har faste vakter i resepsjonen på Kick, og har gruppetimer som Kick Fit, Tabata og CrossFit. Laufey har deltatt på både triathlon, halvmaraton, bootcamp, fitness og crossfit konkurranser. Laufey har også fler års erfaring som personlig trener og veileder.
Frode Pedersen
Frode Pedersen
Instruktør
Har erfaring fra håndball tidligere, samt at han har danset i mange år. De siste 9 årene har han danset og konkurrert både nasjonalt og internasjonalt, og vunnet flere nasjonale og internasjonale titler, med EM gull som høydepunkt, samt bronse i VM. Frode er instruktør på Indoor Walking. Han jobber til daglig i Sparebanken Sør.
Marco Johansson
Marco Johansson
Instruktør
Han har erfaring fra svømming, og vært en ivrig treningentusiast på Kick gjennom mange år. Marco jobber på Alfa Tre Sør, en del av JA-TAK kjeden. Han er salgsansvarlig for takstoler.
Tom  Grude
Tom Grude
Instruktør/Vaktmester
I tillegg til å være instruktør er han også vår vaktmester. Vi kaller han bare for "Mr.Fix it." Tom fikser absolutt alt!
Tonje Gullesen Grude
Tonje Gullesen Grude
Instruktør
Tonje har spilt håndball i mange år, og er idag instruktør i ulike saltimer på Kick. Hun er utdannet barne og ungdomsarbeider og jobber på ett oppvekstsenter.
Jonas Lian Møyland
Jonas Lian Møyland
Renholder
Jonas er en blid og utadvendt mann som har mange interesser, alt fra musikk til renhold. Han jobber til daglig som renholder på Kick. Jonas sprer masse positiv energi, vi mener han er byens beste vaskemann!
Eddy Svenningsen
Eddy Svenningsen
Instruktør
Eddy stiller opp som vikar på timeplanen der det trengs. Kick Fit, Tabata ++
Anita Skåland
Anita Skåland
Instruktør/CrossFit Level 1 Trainer
Anita Skåland, Nedenes jente, bosatt på Bieveien i Arendal.
Drevet med håndball i ungdommen og spilt bedriftshåndball i voksen alder.
Utdannet barne- og ungdomsarbeider. Jobber nå som HTV i Fagforbundet.
Ble introdusert for, og forelsket i CrossFit for 3 år siden.
Lisa-Charlotte  Berli
Lisa-Charlotte Berli
Instruktør
Lisa-Charlotte har en bachelor i visuelle kunstfag og design. Hun studerer fortiden til Barnehagelærer ved UIA. Hun har danset ballett i 14 år, ved Arendal Ballett Center, klassisk, jazz, hip hop, street, moderne, tåspiss, teater. Lisa stepper inn som vikar på timeplanen der det trengs!
Morten Halvorsen Personlig Trener/Kosthold
Trenger du motivasjon til å komme i gang med treningen? Har du en drøm du ønsker å oppnå? Morten er en positiv og engasjert trenings veileder som vil hjelpe deg med dette! Han har flere års erfaring innen kropp og styrketrening. Morten har en unik kunnskap innen vektreduksjon, siden han selv har gått ned over 30 kg gjennom målrettet trening og kosthold.
«Når du trener med meg får du en tøff, men morsom økt, hvor fokuset er på mestring og treningsglede! Sammen kan vi jobbe effektivt med å nå dine mål, enten det er å gå ned de ekstra kiloene, makse i styrkeløft, eller å bli den beste versjonen av deg selv!»


Jan Roger Christoffersen Instruktør
Jan har tidligere vært styreleder av Atletica Idrettens Treningssenter og engasjert som styremedlem i flere av regionens idrettslag. Nå er han medlem av Arendals Roklubb, og har ansvar for rotimer på Kick. Til daglig jobber han som leder for driftsavdelingen til Gard AS og AS Assuransegården.
Tine Skarsfjord Rørvik CrossFit Level 1 Trainer/Instruktør
Astri Cathrine Holden Instruktør
Astri har vært aktiv innen idretten i mange år, både som trener og med styreverv på nasjonalt- og lokalt plan. Har de siste 10 årene vært instruktør innen spinning og core. Utdannet Barne- og ungdomsarbeider og jobber som gymlærer og assistent på Steinerskolen i Arendal.
Joachim Høst
Synne Walle Tjønnvåg Instruktør/Resepsjon
Synne har drevet aktivt med TeamGym-turn i nærmere 10 år. Synne har vært på landslaget og har gull + sølv fra NM. Hun er fortiden aktiv med CrossFit og instruktør i påvente om å ta CrossFit Level 1 kurs. Hun har også bronse fra NM i Functional Fitness (aka CrossFit) Synne starter på videregående skole høsten 2019.
Mona Dalene Instruktør
Mona er født og oppvokst her i Arendal og jobber til daglig som coach / veileder hos If forsikring, der hun også har ansvar for rekruttering.
Hun var i mange år en aktiv håndballspiller.
Hun har lenge vært tilknyttet gymmen og er instruktør på Kick Max Ute, sammen med Lauvey.
I tillegg dukker hun gledelig opp som vikar når det er behov.
Harald Rosenvinge Instruktør
Harald har rotime hver mandag. Han et utdannet kroppsøvingslærer og har vært aktiv roer. Han har vært 2x norgesmester i roing for studenter/videregående skoler.
Arendalsgutt, som nå er pensjonist.
Tom Gullesen Tom er veldig allsidig på trening, har faste løpetimer på mandager og vikar på diverse andre gruppetimer. Til vanlig trener han CrossFit/funksjonelltrening. Han er også pådriveren bak sjøbad på søndager, hele året rundt!!!

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Nettside levert av ibooking.no